Massages

De aanraking bij een massage geeft je een algeheel gevoel van welbevinden. Je raakt ontspannen en krijgt een fijn gevoel. Daarnaast geeft massage verlichting bij bepaalde klachten; afvalstoffen worden verwijderd en de bloeddoorstroming verbetert. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Dit kan emoties teweeg brengen waardoor je beter in contact komt met je gevoel en in je kracht komt te staan.

Een massage werkt doorgaans voedend en helend voor lichaam en geest. Het is een prachtig en zeer eenvoudig medicijn mits dit met de juiste intentie, kennis en techniek wordt uitgevoerd.

Holistische massage

Voor deze massage gebruik ik etherische oliën, die een helende werking hebben op lichaam en geest.

Hoe werkt het?

Het masseren ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Verder stimuleert deze massage de lymfestroom en heeft hij ook een positief effect op de chakra’s. Het lichaam komt in balans, de energie gaat weer stromen.

Wat doet het?

De Holistische massage vermindert stress en angst en helpt je je bewuster te maken van je eigen lichaam. Als je je eenmaal bewust bent van je energieblokkades en je weet en voelt waar je blokkades zitten, dan kun je daar bewust mee aan de gang. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en voel je jezelf meer ontspannen en vrolijker. Holistische massage is een schitterende start of een mooie aanvulling op een goede gezondheid.

Ik werk vanuit een rustige, warme en veilige sfeer.

Voor mijn massage gebruik ik etherische oliën, die een helende werking hebben op lichaam en geest.

Ayurvedische massage

Voor deze massage werk ik met Ayurvedische kruidenoliën, één voor het lichaam en één voor het hoofd.

Hoe werkt het?

De Ayurvedische massage is een complete lichaamsmassage waarbij hoofd en gezicht ook uitgebreid behandeld worden. Tijdens de massage worden meerdere marma’s (energieknooppunten) gemasseerd. Bij deze vorm van massage zijn speciale warme kruidenoliën heel belangrijk, deze worden deels in het lichaam opgenomen.

Wat doet het?

De Ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en geeft balans, emotioneel en lichamelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.

De massage verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloesomloop, bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid, draagt bij aan lichaamsbewustwording en vermindert klachten en helpt bij rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burn-out, spijsverterings-klachten en hoofdpijn.

Hoe werk ik?

Ik werk met Ayurvedische kruidenoliën, één voor het lichaam en één voor het hoofd.