WELKOM

OP MIJN WEBSITE

Praktijk voor Voetreflex Therapie en Cranio Sacraal Therapie.

OVER MIJZELF


Wie ben ik?

Welkom op de website.
Mijn naam is Adrie Tinholt (1955) en ik woon in Breda waar ook mijn praktijk is gevestigd.

Ruim dertig jaar geleden begon ik me serieus te interesseren voor spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Vanaf dat moment ben ik me daarin gaan verdiepen. Door diverse opleidingen, workshops en cursussen heb ik inzicht gekregen in mezelf en ben ik bewuster in het leven gaan staan.

Mijn eerste opleiding was Voetreflexologie, gevolgd door diverse massage-cursussen en Reiki. Om nog meer tot verdieping te komen ben ik de beroepsopleiding tot Cranio Sacraal therapeute gaan volgen. Voor mij heeft Cranio Sacraal therapie de meest diepe en helende werking en daarom werk ik bijna altijd vanuit Cranio Sacraal therapie.

Ieder mens is een combinatie van lichaam en geest die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Als je je niet goed voelt is dat een teken dat lichaam en geest uit balans zijn. Het lichaam geeft een signaal dat er iets niet in orde is.

In mijn praktijk besteed ik daarom niet alleen aandacht aan de lichamelijke klachten maar neem daarin ook altijd het emotionele aspect mee. Als ik tijdens de Cranio Sacraal behandeling voel dat een bepaald deel van het lichaam extra aandacht nodig heeft, combineer ik de behandeling met Voetreflexologie of een (rug)massage.

De essentie van een sessie is om wezenlijk contact te maken met het lichaam en te zorgen dat de energie weer vrij door het lichaam kan gaan stromen. Dit zorgt voor een ontspannen en licht gevoel  doordat er emotioneel en lichamelijk ruimte is gecreëerd.

In een rustige, warme en veilige sfeer leer ik je te ontspannen en waardoor je de balans terug kunt vinden. Samen gaan we kijken wat er speelt in het lichaam en welke emoties en patronen daar een rol in spelen. Hierdoor krijg je inzicht in jezelf en je functioneren/handelen wat leidt tot verdieping, verbinding met jezelf en persoonlijke groei. Je bent je daarna bewuster van jezelf, waardoor in de toekomst mogelijke klachten/ziekte/pijn verminderen, verdwijnen of voorkomen kunnen worden.

Cadeaubon

Leuke cadeautip, geef een cadeaubon van Praktijk Adrie Tinholt.